Literarni pogovor z Aljošo Bagolo

Pretekli četrtek smo v okviru splošnih knjižnic Dolenjske, Bele krajine in Posavja izvedli že drugi skupni dogodek; tokrat smo kot glavni organizator v Knjižnici Črnomelj k literarnemu pogovoru povabili Aljošo Bagolo.

Aljoša Bagola je eden izmed najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju. Je zelo priznan in iskan predavatelj, kolumnist. Za svoje delo v oglaševanju je prejel preko 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih. Bil je razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. S svojo knjigo Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je bila izdana leta 2019 in je še danes velika uspešnica, nam prinaša iskreno osebno izpoved o soočenju z izgorelostjo. Ob današnjem vse bolj hitrem tempu življenja se je pomembno znati ustaviti, si prisluhniti in najti kanček utehe za bolj mirno življenje.

Z njim se je pogovarjala direktorica Knjižnice Črnomelj Anja Panjan Trgovčić. Prijetno belokranjsko okolje ob reki Lahinji je le še dodalo piko na i sproščenemu pogovoru. Spletni literarni pogovor si lahko ogledate na YouTube strani Knjižnice Črnomelj.

Več informacij o projektih osrednjih knjižnic najdete na Facebook strani Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Knjižnica Črnomelj

 

Dogodek z Aljošo Bagolo, Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, je v četrtek, 4. marca 2021, gostila in na spletu predvajala Knjižnica Črnomelj. Dogodek je bil drugi v nizu prireditev, ki jih za naše člane in uporabnike oziroma širšo javnost v sodelovanju pripravljamo splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Pojdi nazaj