Delavnica SPOZNAJ SE, UKREPAJ IN ŽIVI ZDAJ

V Knjižnici Brežice smo v torek, 15. februarja 2011, organizirali delavnico SPOZNAJ SE, UKREPAJ IN ŽIVI ZDAJ, pod vodstvom Andreja A. Chiaiutta in Barbare M. Kranjčec.

Prvi - praktični - del delavnice smo pričeli s sproščanjem ob glasbi, dihalnimi vajami, kratko predstavitvijo joge ter govorili o znanosti upravljanja s stresom, z umom in s čustvi. V drugem – intelektualnem - delu smo nadaljevali s predavanjem in predstavitvijo teorije na konkretnem primeru tečajnika prostovoljca. Sledil je del vprašanj in odgovorov. Andrej A. Chiaiutta in Barbara M. Kranjčec sta udeležencem zaupala, kako sta odkrivala svoje življenje, edinstveno notranjo avtoriteto in osebno poslanstvo, boljše razumevanje in upravljanje svojega telesa, uma in duha, čutenja ljubezni, odnosa do življenja in smrti, zavednih in nezavednih potencialov, darov, talentov, spretnosti in kreativnosti, svoj celovit razvoj. Poučila sta jih tudi o ustvarjanju družine, skupnega življenja in razvoju otrok, osebnih odnosov, partnerskih zvez in prijateljstev, interesnih dejavnosti, družbenih vlog in aktivnosti zaposlenosti, nezaposlenosti, samozaposlenosti, vodenja projektov in podjetja, službe in kariere, komunikacije, timskega sodelovanja in poslovnih odnosov.

Cilj delavnice je zavestno življenje v sedanjem trenutku, sprejemanje edinstvenih osebnih odločitev, kakor je posamezniku namenjeno.

Maja Frigelj, Delo z uporabniki

 

ART OF LIVING Slovenija vas vabi na kulturni in mirovni SVETOVNI FESTIVAL

Pojdi nazaj