IzBrano s Primusom: ISKRENO O PARTNERSTVU

IzBrano s Primusom: ISKRENO O PARTNERSTVU

Gostja tokratne predstavitve IzBrano s Primusom 3. 10. 2019 v Dvorani Savice Zorko je bila Melita Kuhar. Štirinajsto v nizu predavanj je vodila Mirela Smajić, predstavnica založbe Primus.

Po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka pri delu uporablja svoje široko teoretično in strokovno znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Odnose raziskuje na vseh ravneh, saj so ravno ti neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij. 

Je ustanoviteljica Svetovalnice – nevtralnega prostora, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh področjih odnosov. Pri svojem svetovalnem delu se osredotoča na trenutno stanje in prihodnost namesto na preteklost. Parom želi pomagati poiskati metode, tehnike in vsebine, s katerimi se začnejo zavedati pomembnosti vložka lastne volje, želje, časa ter energije v reševanje nastale situacije. Prav o tem pa piše tudi v svojem prvencu z naslovom Iskreno o partnerstvu.

 

Ela Gaborovič, odnosi z javnostmi

Pojdi nazaj