IzBrano s Primusom: ISKRENO O VZGOJI IN NAJSTNIKIH

V četrtek, 30. januarja 2020, smo v Knjižnici Brežice v Dvorani Savice Zorko že drugič gostili Melito Kuhar. Šestnajsto predavanje IzBrano s Primusom je vodila Mirela Smajić, predstavnica založbe Primus.

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka; pri delu uporablja svoje široko teoretično in strokovno znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja.

Je ustanoviteljica Svetovalnice – nevtralnega prostora, kjer lahko posameznikom in parom svetuje glede odnosov. Pri svojem svetovalnem delu se osredotoča na trenutno stanje in prihodnost namesto na preteklost. Je publicistka in avtorica knjig Iskreno o partnerstvu in Iskreno o vzgoji iz serije Na kavču v svetovalnici.

Pri vzgoji otrok je zanjo ključno, da najprej prevzgojimo sebe oziroma svoje mehanizme delovanja, ki so v nas vtisnjeni s strani naših prednikov. Šele nato lahko slišimo, kaj otrok res potrebuje, in mu pomagamo na poti do zdrave in srečne odrasle osebe.

Ela Gaborovič, odnosi z javnostmi

Pojdi nazaj